Hailey Bieber nu a avut parte tocmai de primirea la care se aștepta la MET Gala, iar câțiva fani ai Selenei Gomez prezenți acolo i-au stricat complet seara. Presa de peste Ocean scrie că Hailey ar fi izbucnit în lacrimi pe covorul bej de la MET, acesta fiind și motivul pentru care și-a pus ochelarii de soare. 

Hailey și Justin Bieber au fost unul dintre cele mai apreciate cupluri de la ediția din acest an de MET Gala. În ciuda aprecierilor pe care le-au primit, Hailey a avut parte de o primire de coșmar atunci când a ajuns la eveniment. În momentul în care soții Bieber și-au făcut apariția, câțiva fani adunați la intrare au început să scandeze numele Selenei Gomez. Deși pare că nu i-a băgat în seamă, acest lucru a afectat-o destul de tare pe Hailey Bieber. Un filmuleț devenit viral pe TikTok a surprins reacția modelului la primirea deloc călduroasă a publicului.

She's not ready. De ce nu își dorește Hailey să facă un copil cu Justin Bieber, deși sunt căsătoriți de trei ani

În imaginile pe care le-au văzut deja două milioane de utilizatori, se poate observa cum, la un moment dat, Hailey se șterge la ochi, ca și cum ar plânge. Justin observă imediat și este alături de ea, după care Hailey își ia ochelarii de soare din poșetă. Din acest motiv în multe fotografii făcute la eveniment apare cu ochelari. Justin este tot timpul lângă ea și o susține, iar la un moment dat i se poate citi pe buze că îi spune ”I love you”. Cu toată dragostea și susținerea soțului ei, Hailey a depășit cu greu momentul, iar teoria celor care au văzut filmulețul pe TikTok este că modelul nu și-a mai putut stăpâni lacrimile în momentul în care oamenii o strigau pe Selena. 

 

@returnofbizzle

so disrespectful. he loves her sm. ##AEJeansHaveFun ##justinbieber ##KeepItRealMeals ##haileybieber ##foryoupage ##jailey ##foryou ##belieber ##bieber ##metgala

♬ original sound - Sam Arrow