Hailey Bieber a împlinit ieri 25 de ani și a fost asaltată de urări, care mai de care mai interesante. De departe, clasamentul este condus chiar de către soțul ei, Justin care i-a făcut o urare cât o piesă.

Nu mai este niciun secret faptul că Justin este topit după soția lui. Acesta îi declară zilnic iubirea, mai ales în online. Cu ocazia zilei de naștere a lui Hailey, artistul s-a întrecut pe sine și s-a asigurat că postează cea mai romantică urare ever. Noi zicem că i-a ieșit.

„Inima mea îți aparține. Ochii mei îți aparțin, buzele mele îți aparțin. Sunt al tău. Tu ești a mea. Viața mea a căpătat mai mult sens de când ai apărut tu. Nu voi înceta vreodată să te iubesc și să te protejez. Ești regina mea și voi trăi fiecare zi a vieții mele pentru a te face să te simți ca o regină. Te voi iubi până la sfârșitul zilelor mele și după aceea.” 

Spre deosebire de Justin, Hailey este o prezență discretă în lumea mondenă. Nu se știu prea multe lucruri despre ea, în afară de faptul că este fotomodel și că face parte dintr-o familie de actori, așa că ne-am gândit să îți facem cunoștință mai bine cu ea:

1. Rudele celebre. Să fii fiica lui Stephen și Kennya Baldwin și să îl ai ca unchi pe Alec Baldwin este pachetul perfect.

2. Trup de balerină. Deși acum este model celebru, în copilărie Hailey își dorea să devină balerina.

3. Educație oferită acasă. Să fii născută într-o familie celebră nu este ușor, așa că nici educația nu face excepție. Hailey a făcut școala acasă timp de mulți ani.

4. Tatăl ei i-a prezentat-o lui Justin Bieber. Acesta a luat-o pe Hailey la Today Show unde l-a întâlnit pe Justin și a avut un mare crush pe el.

5. A avut parte de o cerere în căsătirie așa cum a visat. Era în Baker’s Bay și Justin i-a rugat pe prietenii lui să se asigure că toți cei din jur vor avea telefoanele pregătite pentru mare moment.

6. Are propria linie de pantofi. Hailey Bieber este foarte talentată, iar colecția ei de pantofi,  The Public Desire x Hailey Baldwin are un preț acceptabil, cea mai ieftină pereche începând de la prețul de 70$.

7. Se machiază singură. Cu excepția ședințelor foto, Hailey Bieber a declarat că mereu se machiază singură și se pare că se pricepe la asta.

8. Sportul ei preferat este boxul. Hailey a fost mereu atrasă de sporturi, iar când era mică a luat câteva cursuri de boxat.