Connect-R este un romantic incurabil. Artistul nu a uitat de ziua de 8 martie și a vrut să îi transmită un mesaj uneia dintre cele mai importante femei din viața lui. Chiar dacă el și Misha nu mai formează oficial un cuplu, cei doi se înțeleg de minune și se implică în creșterea micuței Maya.

Connect-R este un exemplu pentru mulți tătici. Artistul a rămas în relații bune cu fosta lui soție, Misha, iar Maya este norocoasă cu asemenea părinți. Connect-R petrece foarte mult timp alături de micuța lui, iar filmulețele pe care le postează pe Instagram cu Maya sunt, cu siguranță în topul preferințelor fanilor. 

Connect-R și Misha au gestionat despărțirea ca doi adulți maturi și au pus pe primul loc fericirea micuței lor. Astăzi, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, artistul a postat unul dintre cele mai emoționante mesaje pentru fosta lui soție.

”Se spune că o fată devine femeie atunci când își începe viața sexuală! Eu zic ca devine femeie atunci când naște duh! Atunci când dă viață! Și totuși multe fete nasc copii, dar nu devin mame! Mamă ești atunci cand reușești să-ți dai seama că, copilul tău are nevoie de tine mai mult decât ai tu nevoie de tine. Mama înseamnă să ai timpanele pregătite pentru a suporta țipetele copilului tău, atunci când urletul e singurul vocabular pe care copilul tău îl cunoaște. Mama înseamnă să renunți, bineînțeles provizoriu, la cariera ta, la facultate, la ieșirile in club, la tot felul de distracții de fetițe! Și să stai seara să-ți adormi copilul! Să-i spui povești ca să aibă vise frumoase! Să te poți trezi dimineața, ca să-i faci pachet pentru grădiniță, să stai să-ți îngrijești îngerașul când e răcit, sau are otită! Să renunți la orgoliul tău, în certurile cu soțul tău, doar pentru liniștea copilului tău! Practic la finalul zilei, el, copilul tău, să fie tot ce contează pentru tine! Nu e mama cea care dă viață unui copil, ci mai degrabă cea care-și dă viață pentru copil!! Mulțumesc, Misha pentru că ești mama, pentru că eşti îngerul copilului nostru"!

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CONNECT-R (@connectr)