Delia reușește mereu să atragă atenția fanilor de pe Instagram. Acum câteva săptămâni, artista și-a schimbat look-ul și sigur a fost o schimbare la care nu mulți se așteptau. În timp ce unii urmăritori au asociat-o cu Zanni sau cu Finetti, Delia a recunoscut că alta i-a fost sursa de inspirație.

Una-i blondă, alta-i șatenă. Nu, nu este vorba despre două persoane, ci despre noul look al Deliei. Artista pare că a fost indecisă ce culoare să aleagă pentru părul ei, așa că a mers pe mâna specialistului și a optat pentru blond și pentru șaten deschis. În timp unii încă mai sperau ca alegerea să fie doar o perucă, Delia a aruncat bomba: transformarea este mai reală și mai permanentă decât și-ar fi imaginat cineva.

Trebuie să recunoaștem, doar Delia putea face așa ceva. Urmăritorii artistei au fost uimiți de apariția acesteia și au felicitat-o pentru curajul de care a dat dovadă vopsindu-și părul în două culori. Acum, la aproape o luna de la transformare, Delia a postat pe Insta stories sursa ei de inspirație și nu, nu este o femeie, așa cum se așteptau mulți. Este vorba despre un bărbat care face senzație pe TikTok și, chiar dacă purta peruca în videoclipul pe care l-a distribuit Delia, asemănarea look-urilor este destul de mare. 

Sigur Delia a postat videoclipul pentru a se amuza, iar asta poți face și tu!

 

 

@chadwena

@bloomtwinsofficial #fypシ #foryou #foryoupage

♬ DayDream - Benny Benassi & Bloom Twins