Zayn Malik a fost implicat într-o altercație cu niște necunoscuți. Totul s-a întâmplat vineri noaptea, în fața unui bar din New York. 

Zayn a ținut prima pagină a ziarelor în weekend, iar motivul nu a fost vreo piesă nouă sau ceva care să aibă legătură cu muzica. Iubitul lui Gigi Hadid a sărit la bătaie în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ieșirea dintr-un bar din New York. Aparent, un grup de băieți care ieșiseră din localul alăturat au strigat ceva și Zayn s-a enervat. Unul dintre martori a filmat altercația, iar imaginile au ajuns în presă. Pe filmare se poate vedea că Zayn este la bustul gol și atât el, cât și cel cu care se ceartă, sunt ținuți, pentru a nu se lua la bătaie. 

#Family. Știai că Zayn Malik are trei surori? Una dintre ele seamănă cu Selena Gomez!

Potrivit TMZ, bărbatul cu care s-a certat Zayn i-a reproșat acestuia că are un comportament homofob. Zayn se enervează și strigă la el, în timp ce oamenii care asistă la scenă încearcă să îi împiedice pe cei doi să se ia la bătaie. Artistul s-a înflăcărat destul de tare și a rămas la bustul gol în timpul conflictului. Nu se știe încă de la ce a pornit totul și nici cum s-a terminat încăierarea.