În timp ce fanii fac presiuni să lanseze un nou album, Cardi B a lansat pe piață o păpușă făcută după chipul și asemănarea ei. Reacția celor care o urmăresc online a scos-o din sărite, așa că artista a luat o decizie radicală. 

Cardi B și-a dezactivat contul de Twitter, din cauza presiunii fanilor. După Rihanna și Adele, a venit rândul lui Cardi B să primească sfaturi de la admiratorii ei despre cum și când ar trebui să lanseze muzică nouă. Comentariile prin care fanii îi spuneau că e cazul să scoată un album nou au scos-o din minți pe Cardi, care a luat atitudine: ”Simt atât de multă presiune. Lucrez la multe proiecte ca să-i mulțumesc pe alții... Vreau să vă mulțumesc pe voi, pentru că mereu îmi cereți ceva nou și o fac pentru voi. Eh, lansezi o păpușă? Noi vrem un album! Cum se presupune că pot fi bogată? Cum să fac avere?”, a spus Cardi B, exasperată, într-un live pe Instagram. 

Cardi și-a lansat păpușa în cadrul emisiunii Today Show și a povestit că și-a dorit să creeze o păpușă care nu doar că îi seamănă fizic, dar reprezintă o arie largă de fete și, mai presus de toate, a făcut-o pentru fetița ei, Kulture. ”Cineva a venit cu ideea asta și mi-a plăcut la nebunie. Mi-ar plăcea ca fiica mea să se joace cu o păpușă care seamănă cu mine”, a spus Cardi B.