Pandemia a făcut-o pe Irina Rimes să ia o pauză de la viața agitată de artist. Artista de peste Prut s-a mutat în Franța cu iubitul ei, dar asta nu înseamnă că a uitat de fani. Irina postează destul de des imagini pe Instagram, dar nu toate sunt pe placul fanilor.

Irina Rimes nu mai acceptă criticile fanilor. Cele mai recente imagini postate de artistă pe Instagram se pare că i-au revoltat pe urmăritorii care au început să o critice pentru stilul vestimentar abordat în ultima perioadă, dar și pentru modul în care artista se prezintă în fața lor. Chiar dacă Irina are stilul ei propriu și nu simte nevoia să se justifice în fața nimănui, de data asta artista nu s-a mai putut abține și a răbufnit în online.

”Nu pot defila in rochițe flu flu, în sandale și șosețele cu danteluță la nesfârșit. Ca orice altă femeie, trec prin perioade și schimbări care, unora, ar putea să le displacă pentru că m-au cunoscut într-un fel, m-au plăcut într-un fel și orice schimbare pe care o fac, îi deranjează. Dar nimeni nu trăiește viața mea și nu pot sa rămân la fel doar pentru ca publicul mă vrea mereu așa ca la început.”

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irina Rimes (@irinarimes)