Băieții de la BTS scriu istorie în industria muzicală și nu doar în ceea ce privește genul K-pop. Cei șapte fantastici sud-coreeni și-au trecut în palmares recorduri la care alți artiști consacrați doar visează și tocmai au bifat prima nominalizare din carieră la Premiile Grammy. 

Melodiile lor au bătut recorduri de difuzări și de ascultări pe platformele de streaming, iar băieții nu se opresc aici. Uite 10 momente în care BTS nu a avut rival în muzică:

1. BTS este trupa cu cele mai multe piese de number one în iTunes.

2. Albumul ”Wings” a fost cel mai bine cotat album din anul 2016, de către cei de la Billboard. 

3. Piesa ”Stay Gold” a ajuns pe locul 1 în Billboard Digital Songs Sales Chart. 

4. Albumul BE a devenit albumul care s-a vândul cel mai repede, în toată istoria muzicii K-pop.

5. Au debutat în forță pe Spotify. Piesa ”Your Eyes Tell” a adunat 876.000 de stream-uri în câteva ore de la lansare. 

6. Sunt prima trupă K-pop care a obținut o nominalizare la Grammy. Mai precis la categoria Best Pop Duo/Group Performance. 

7. BTS este singura trupă din afara Japoniei care a reușit să ajungă în cel mai important top muzical din acea țară: Japanese Oricon Music Chart. 

8. Este singura trupă coreeană care a debutat pe locul 1 în Billboard 200. Piesa ”Dynamite” a fost cea care le-a adus locul întâi în prestigiosul clasament. 

9. Videoclipul ”Dynamite” a depășit 600 de milioane de vizualizări în timp record. Nicio altă trupă coreeană nu a reușit să ajungă la această cifră atât de repede ca BTS.

10. BTS este prima trupă K-pop care a ținut un discurs la ONU (Organizația Națiunilor Unite).