N-am fi zis asta! După ce a cântat prin piese că este independentă, că nu are nevoie să fie iubită de cineva, Miley a aruncat bomba: încă îl mai iubește pe Liam Hemsworth.

Chiar dacă anul 2020 este aproape de final, Miley Cyrus de abia acum și-a dat restart. Artista a făcut multe schimbări în viața ei, s-a despărțit de Cody Simpson și a abordat și o altă direcție muzicală. Miley tocmai ce a lansat un album inspirat de Metallica și s-a lăsat dezbrăcată de secrete.

Într-un interviu acordat lui Howard Stern la postul de radio SiriusXM, Miley a recunoscut că pierderea lui Liam a fost ca o dramă în viața ei. ”Suntem împreună de când aveam 16 ani și ne-am îndrăgostit la filmările ”The Last Song”. Ne-am logodit, dar cred că niciunul dintre noi nu a știut ce presupune căsătoria. După cum bine știti, casa noastră a ars, iar eu mi-am pierdut vocea în acea perioadă. Liam a fost eroul meu și a salvat majoritatea animalelor pe care le aveam în casă în acel moment. Acum, realizez că l-am iubit pe Liam. Și încă îl iubesc și îl voi iubi mereu. 

De ce ne-am despărțit? Pentru că ne certam prea des. Atunci când ajungeam acasă aveam nevoie de cineva care să mă înțeleagă. Asta nu s-a întâmplat, iar eu am ajuns în punctul în care nu mai toleram nici drama, nici certurile.”