Săptămâna trecută, Perrie Edwards a anunțat pe contul ei de Instagram este însărcinată. Fanii artistei s-au bucurat la aflarea veștii, dar unii dintre ei știau asta dinainte. Cum s-a întâmplat asta?

Fetele de la Little Mix își vor extinde formația anul acesta. Nu, nu caută membre noi, ci două dintre fetele din trupă sunt însărcinate. Perrie Edwards și Leigh-Anne Pinnock au apărut pe covorul roșu de la BRIT Awards cu burticile la vedere, iar fanii s-au topit de dragul lor. Postarea de pe Instagram a lui Perrie în care își anunța urmăritorii că este însărcinată a adunat peste 2.5 milioane de aprecieri, dar bucuria nu a fost la fel de mare pentru toți. Motivul? Unii dintre fanii artistei știau dinainte asta.

Mama lui Perrie nu este prietenă cu social media, iar sinceritatatea ei a fost imediat decodificată de urmăritori. Deborah Edwards a postat o imagine de la shootingul cu Leight-Anne cu burtica de graviduță, alături de mesajul ”Felicitări lui Leight-Anne și lui Andre. Bebelușii în turneu. De abia aștept!”

Urmăritorii s-au activat imediat și au observat ceva suspect în postarea lui Deborah. Ok, postezi felicitări pentru colega fiicei tale de trupă, dar ce folosești pluralul ”bebeluși”?

Well, Deborah, ai comis-o!