Vești bune pentru fanii Zendayei și nu numai. Serialul de pe HBO care i-a cucerit pe toți, „Euphoria” revine cu sezonul doi mai repede decât ne așteptam. Trailerul este deja aici, iar din cele câteva secunde ne putem da seama că urmează ceva huge.

„Euphoria” este serialul care a adus-o în prim plan pe Zendaya mai mult ca niciodată. Fanii au sperat la o continuare a acțiunii și se pare că dorința lor s-a transformat în realitate. Nu mai este mult până când sezonul doi din „Euphoria” se va lansa. Mai exact, pe 9 ianuarie, Zendaya va reveni în rolul lui Rue. Trailerul nu oferă prea multe detalii, dar ceea ce știm sigur este faptul că Rue va fi răpită.

Anul acesta, Zendaya a bifat mai multe proiecte ca niciodată. Actrița deja se află pe platourile de filmare pentru partea a doua a producției „Dune”. Spre deosebire de prima parte care s-a lansat concomitent în cinematografe și pe HBO Max, de data asta, cei de la Warner Bros. au spus că ”Dune: Part Two” va fi lansat exclusiv în cinematografe. Cea de-a doua parte a filmului încă nu are distribuția confirmată, dar fanii se așteaptă să îi vadă în continuare pe Zendaya și pe Timothee.

Partea a doua din ”Dune” va apărea în octombrie 2023, la o distanță de doi ani față de prima parte.