Taylor Swift pare că a găsit rețeta succesului, dar nu are de gând să o împartă cu nimeni. Chiar și atunci când nu lansează piese, Tay-Tay bate record după record. Mai nou, aceasta a fost numită „cea mai bună compozitoare a ultimilor 10 ani”, iar asta este o realizare huge.

Taylor Swift culege zilnic roadele muncii sale. Cei de la Nashville Songwriters Association International s-au gândit ca, anul acesta, premiul la categoria „Compozitorul Decadei” să meargă la Tay-Tay. Nashville Songwriter Awards va avea loc pe 20 septembrie. Până atunci, artista va avea suficient timp să se hotărască dacă va merge sau nu la eveniment.

Taylor Swift a mai primit un astfel de premiu de 7 ori înainte, pentru perioada cuprinsă între 2007 și 2015 și a participat la gală până în 2013. În afară de Tay-Tay, doar Ashley Gorley a mai primit o astfel de distincție.

Give her the crown! Taylor Swift a fost numită „cea mai bună compozitoare din ultimii 10 ani”
Profimedia

Taylor Swift, dată în judecată din cauza unei piese care are peste 3 miliarde de vizualizări

Artistei îi face probleme una dintre cele mai de succes piese și anume, „Shake it off”. Aceasta a lansat piesa în 2014 și deja are peste 3 miliarde de vizualizări pe Youtube. Și tocmai acum trebuie să stea cu subsemnatul pentru ea.

3LW este un grup de fete care o acuză pe Tay Tay de plagiat. Mai exact, artistele susțin că piesa lui Taylor este 1:1 cu piesa lor, „Playas Gon’ Play”. Compozitoarele Sean Hall și Nathan Butler au dat-o în judecată pe Swift pentru prima dată în 2018. Un complet de judecători a stabilit că versurile sunt prea banale pentru a fi copiate și i-au dat câștig de cauză lui Taylor.

Fetele nu se lasă și o poartă, din nou, pe artistă prin instanțe. Inițial, Swift a crezut că este o glumă proastă. Cum totul s-a dovedit a fi extrem de real, artista a făcut și o serie de declarații. „Versurile au fost scrise integral de mine. Am vrut ca oamenii să nu plece urechea la tot felul de critice pe care le aud în stânga și-n dreapta. De fapt, am folosit replici pe care eu le-am primit pe toate canalele de comunicare. Cât despre 3LW, nu am auzit niciodată de ele”, a spus Taylor.