Kylie Jenner nu mai este la fel de activă pe social media, mai ales acum, de când este pe ultima sută de metri cu sarcina, dar fanii nu au uitat de ea. Comunitatea ei de urmăritori crește pe zi ce trece și tot ea este cea care a dus-o pe miliardară pe culmile gloriei din online.

Acum câteva luni, Kylie Jenner și Ariana Grande erau la egalitate pe Instagram. Cele două aveau același număr de urmăritori și, așa cum era de așteptat, cineva trebuia să o ia în față. Arianatorii nu prea au fost pe fază, așa că fanii lui Kylie și-au făcut treaba mai bine ca niciodată. Kylie Jenner a depășit borna de 300 de milioane de urmăritori și este prima femeie care se poate lăuda cu asta. 

Momentan, Kylie se află pe locul doi, pe primul loc cu 388 de milioane fiind Cristiano Ronaldo. Fosta ei colegă de battle, Ariana Grande are 289 de milioane de urmăritori și se bate, de data asta, cu Selena Gomez care a venit puternic din urmă. Deși asta este o victorie care merită a fi sărbătorită, Kylie a rămas destul de tăcută și nu a postat nici măcăr un mesaj de mulțumire pentru comunitatea ei.