Fără doar și poate, Yves Saint Laurent se înscrie cu succes pe lista brand-urilor de lux. Cosmeticele lansate de ei cuceresc din prima doamnele și domnișoare, iar mai nou și pasionații de gadget-uri. Dacă ai avut impresia că le-ai văzut pe toate, ei bine, YSL are în portofoliu o imprimantă pentru crearea rujului perfect.

Cei de la YSL și-au propus să mulțumească 100% doamnele și domnișoarele. Cu toții știm cât d egreu este să găsești nuanța perfectă de ruj, cu atât mai mult dacă vrei să se potrivească cu un anumit outfit. Ei bine, acesta este momentul în care cei de la Yves Saint Laurent au venit în ajutorul tuturor.

Brand-ul a lansat acum ceva timp așa numita imprimanta pentru rujuri, dar abia acum a devenit virală pe TikTok. Cum funcționează, mai exact? Device-ul se conectează la telefon printr-o aplicație compatibilă cu iOS și cu Android, iar de aici începe magia. Îți poți cumpăra trei cartușe de culori diferite, iar mixul dintre ele dă naștere la o nouă culoare. Momentan, produsul este out of stock, dar, cel mai probabil, cei de la YSL îl vor readuce în stoc.

Celebra imprimanta costă 300 de euro, iar cartușele 89 de euro. Poți afla la mai multe de pe pagina lor oficială.

@katamogz #ysl #ysllipstick #yslbeauty #rougesurmesure #yslrougesurmesure #beautyhacks #techhacks #techtok #makeuphacks #makeuptips #luxurymakeip @SAINT LAURENT @YSL Beauty ♬ Cool Kids – Echosmith