Fără dar și poate, Netflix a adus în fața fanilor multe nume noi care au reușit să își câștige instant popularitatea. Cei mai norocoși sunt bărbații care, după ce apar într-o producție de mare succes au lumea la picioare.

Anul trecut, Netflix a pus la dispoziția utilizatorilor producție ”365 Days”. Filmul a fost unul extrem de controversat și, în timp ce unii au semnat petiții pentru a-l interzice, alții s-au bucurat din plin de acțiune și de protagoniști. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că actorul principal, Michele Morrone a cucerit milioane de fani cu rolul său, dar și cu aspectul fizic.

Duffy, revoltată pe unul dintre cele mai urmărite filme. Artista cere interzicerea lui

Michelle a profitat din plin de faima pe care a obținut-o în urma apariției în ”365 Days” și a început să cocheteze cu muzica. Michelle nu se poate plânge pentru că îi merge foarte bine și pe plan muzical. Actorul a lansat deja prima piesă de pe cel de-al doilea album care urmează să fie lansat anul acesta. Piesele lansate de Michelle au peste 200 de milioane de vizualizări și ascultări pe toate platformele de streaming, iar ”Beautiful” are toate șansele să crească succesul.

I-ai dat play?