Robert Pattinson trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața lui. Actorul din „Batman” și-a găsit sufletul pereche și a vrut să le arate asta tuturor. Și ce ocazie mai bună putea să aibă, dacă nu covorul roșu de la evenimentul Dior.

Robert Pattinson este o prezență destul de discretă în lumea mondenă. Deși este foarte cunoscut pentru rolurile sale din „Twilight” și „Batman”, actorul a preferat să stea destul de retras. Asta până acum, când a decis că este momentul să iasă „la defilare”, mai ales că are cu ce. Sau, mai bine zis, cu cine. Pattinson și iubita lui și-au făcut debutul în calitate de cuplu pe covorul roșu de la evenimentul Dior, din Giza, Egipt.

Cei doi au radiat de fericire pe tot parcursul evenimentului și s-au lăsat pozați din toate unghiurile. Suki Waterhouse se iubește cu Robert Pattinson de mai bine de 4 ani, dar abia acum au prins curaj să se afișeze împreună în lumina reflectoarelor. Cei doi pot spune că s-au întâlnit la momentul potrivit, când fiecare dintre ei avea nevoie de consolare sentimentală. În 2018, Robert Pattinson rupea ,logodna cu FKA Twigs, iar Suki punea punct relației de doi ani cu Bradley Cooper.

Robert Pattinson a vrut să se apuce de cântat

Robert Pattinson poate spune că a crescut pe marile ecrane. Fostul iubit al lui Kristen Stewart a jucat pentru prima dată în Harry Potter. Acela a fost momentul în care faima lui a căpătat dimensiuni astronomice. Într-un interviu pentru revista GQ, Robert a recunoscut că rolul lui Cedric din „Pocalul de foc” i-a asigurat un trai de lux timp de mai mulți ani. Totuși, la un moment dat, Pattinson a spart toți banii rămași pe o pasiune care nu a fost deloc profitabilă pentru el.

„Am câștigat foarte mulți bani din filmul cu Harry Potter, așa că mi-am permis să mă mut într-un apartament în Londa, Soho. Nu știu cum, brusc, mi-a venit ideea că aș putea să mă apuc de cântat. Nimeni, niciodată nu a venit cu o astfel de ofertă pe masă. Pur și simplu am făcut atât de multe open mic-uri, până când am rămas fără bani”, a povestit actorul.