Atunci când ești vedetă la Hollywood, orice apariție trebuie bine studiată, chiar și dacă mergi pâna la magazinul de la colț de stradă. Pe acest principiu a mizat și următoarea divă care a decis că mai bine merge în costum de baie, decât să o gafeze cu prea multe piese vestimentare. 

Julia Fox, căci despre ea este vorba, a demonstrat că poate să fie unică. Actriței din „Uncut gems” nu îi place să se supună tiparelor, așa că, de fiecare dată când are ocazia, îi place să își surprindă publicul. De data asta, fosta iubită a lui Kanye West a renunțat la a mai asorta multe piese vestimentare și a mizat pe un stil minimalist. Atât de minimalist, încât a purtat lenjerie intimă, peste care a pus o geacă oversized din denim.

Meme-urile nu au încetat să apară, mai ales că nu este pentru prima dată când Julia duce conceptul de „uimitor” la un alt nivel. La Oscaruri, premiul pentru extravaganța serii putea merge lejer la Julia Fox, fosta iubită a lui Kanye West.

Coincidență sau, atât Julia, cât și Kim Kardashian au optat pentru ținute Balenciaga. În timp ce Kim a mers pe zona safe, cu o rochie cu trenă albastru deschis, Julia a forțat nota și a ales să poarte o rochie care părea că o sugrumă, la propriu, de gât, la care a adăugat și o geantă din păr natural.

„Cred că geanta este făcută din păr natural. Așa cred, nu sunt singură, dar pare a fi natural. Coat-ul este de la Balenciaga, iar rochia este semnată de Hans, dar este un nume german, așa că nu îi pot pronunța întreg numele. De data asta, m-am machiat singură”, a spus Julia reporterilor de la Vanity Fair.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The TipsyDrunk (@tipsydrunk)