Ce au în comun Delia și Loredana Groza? În afara talentului și a pasiunii pentru muzică, cele două sunt definite de excentricitate și de curaj. Fără să le pese de valurile pe care le vor crea în online, cele două jurate X Factor au creat un moment de senzație și s-au sărutat.

Ceea ce s-a întâmplat între Delia și Loredana pune la încercare imaginația multora. Chiar dacă de-a lungul timpului s-a speculat foarte mult că între cele două există o rivalitate, realitatea este cu totul și cu totul alta. Cele două împart aceeași masă la X Factor și se pare că se înțeleg foarte bine. De-a lungul edițiilor de roast de la iUmor, Delia a fost de multe ori comparată cu Loredana, dar asta nu a deranjat-o deloc. Ca să demonstreze că totul este lapte și miere între ele, Lori a semnat prezența la iUmor și s-a asigurat că apariția ei nu va fi așa ușor de uitat.

Delia și-a schimbat look-ul, iar fanii au reacționat. ”Zanni”, ”Zici că ești Finetti.” Ce răspuns a avut artista?

Show-ul de comedie pregătește o ediție specială miercurea aceasta, de la 20:30, iar de departe cel mai așteptat moment este cel al Deliei și al Loredanei. Din teaser-ul ediției de Gală iUmor, fanii au putut observa cum cele două dive renunță la inhibiții și se sărută. Dacă până acum Mihai Bendeac era cel care se săruta cu aproape toate concurentele, acum a venit rândul Deliei să ducă totul la un alt nivel. Momentan, nu se știu circumstanțele care au dus la această apropiere dintre cele două, dar cu siguranță momentul va deveni viral.

Până vei putea să te bucuri de momentul integral, lăsăm asta aici!