Când ești persoană publică și ești expusă, toată celebritatea vine la pachet și cu anumite pericole. Pentru asta exista bodyguarzi, iar atunci când ești Kylie Jenner, până și persoana care te apără este aleasă pe sprânceană.

Kylie Jenner nu are deloc gusturi rele. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că după evenimentele în care au fost atacate și jefuite, surorile Kardashian au apelat la o întreagă armată de bodyguarzi. Miliardara Kylie și-a ales un ”înger păzitor” fix pe sufletul ei. Tim Chung face ravagii în online, iar fanele lui Kylie Jenner sunt topite după el.

Tim a fost foarte mult timp bine ”păstrat” de Kylie. Aceasta nu a vrut să fie văzut prin preajma ei din cauza speculațiilor care puteau apărea, dar se pare că la urechile ei nu au ajuns vorba ”de ceea ce ți-e frică, nu scapi”. La scurt timp după ce a născut-o pe Stormi, multe persoane au început să afirme că Tim este tatăl ei, nu Travis. Noi zicem că acum lucrurile sunt cât se poate de evidente. Nu?!

Tim Chung a cochetat cu modelingul și trebuie să recunoaștem că nu este singurul bodyguard de vedetă care a avut momentele lui de glorie. Admiratoarele lui Tim ar trebui să știe că, deși acesta are un profil de Instagram cu 500k followers, nu are nicio poză cu el. Tocmai de asta, lăsăm noi câteva imagini cu el aici.

Girls, is gettin' hot in here!