Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Alina Eremia este un adevărat fashion icon. Artista lucrează mereu cu cea mai bună echipă de stiliști și jonglează perfect cu diferite stiluri vestimentare. Acum, că deja are experiență în lumea fashionului, Alina Eremia va lansa propria colecție de haine care va fi disponibilă pe o cunoscută platformă de e-shopping de la noi.

Alina Eremia poate spune că 2021 a fost un an extrem de bun pentru ea, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Artista a dat lovitura cu albumul ”Deja-vu” și nu s-a oprit aici. Pasionată de bijuterii, Alina a lansat propria colecție de accesorii inspirată de albumul ei, colecție ce s-a vândut ca pâinea caldă. Acum, Alina s-a gândit să treacă la nivelul următor și și-a pus la muncă talentul și creativitatea.

Artista va lansa propria colecție de haine în colaborare cu About You și va fi disponibilă în curând pentru toți fanii. Alina este plecată momentan în Hamburg împreună cu echipa ei formată din hairstylistul Sorin Stratulat și din makeup artista Anca Puff, prietena Innei. Alina realizează shootinguri pentru promovarea primele piese vestimentare care îi poartă numele și a postat deja un sneak peek pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Eremia (@alinaeremia)