Luna iubirii vine cu multe suprize pentru îndrăgostiți și nu numai. Netflix a pregătit lansarea unuia dintre cele mai așteptate filme ale anului, iar asta nu e tot. Producătorii au scos asul din mânecă și pentru iubitoarele de beauty și makeup.

Când vine luna februarie, biblioteca de filme de pe Netflix crește considerabil. Și cum ”love is in the air”, unul dintre cele mai vizionate și așteptate filme nu avea cum să lipsească anul acesta. ”To all the boys: always and forever” este partea a treia a filmului ”To all the boys I loved”. Povestea lui Lara Jean a câștigat imediat milioane de fani din întreaga lume, așa că producătorii s-au gândit că continue tradiția. Astfel, în luna februarie, în luna iubirii, Lara Jean revine pe Netflix cu cea de-a treia partea a filmului.

Tot în luna februarie, Sephora va bifa prima colaborare cu Netflix, iar anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Instagram. Fanii filmului se așteaptă la o gamă de produse cu ajutorul cărora să poată reproducă machiajul purtat de Lara Jean. Momentan, cei de la Sephora nu au anunțat data exactă a lansării, dar, cu siguranță va fi în preajma lansării oficiale a filmului.

”To all the boys: always and forever” va fi disponibil pe Netflix din 12 februarie.