În ultima vreme, pe TikTok apar din ce în ce mai multe tips & trick de aplicare a machiajului. De la unghiile făcute cu ajutorul unei ștampile de silicon până la reverse eyeliner, toate le-au cucerit pe iubitoarele de makeup. Acum, un nou trend în materie de conturarea feței face senzație și a dat-o peste cap până și pe Nikkie Tutorials.

Nikkie Tutorials nu mai are nevoie de prezentare. Influencera a transformat pasiunea ei într-un job full-time și, chiar dacă la început s-a refugiat în makeup pentru a-și ascunde defectele, acum este unul dintre cei mai renumiți makeup artiști din domeniu. Nikkie realizează machiaje la ordinea zilei, iar prin mâinile ei au trecut persoane celebre. 

Acum, Nikkie a vrut să încerce un nou truc care face senzație pe TikTok. Este vorba despre realizarea contouring-ului, fără prea multe complicații. Mai exact, aplici contouring-ul dintr-o simplă mișcare circulară, apoi, dacă simți nevoia, completezi cu blush și concealer. Rezultatul este unul wow și se obține fără să petreci prea mult timp în fața oglinzii.

Nu ne crezi? Uite dovada!

@nikkietutorials

wait- but that end result?? #foryou #fyp #transformation

♬ original sound - nikkietutorials