Fetelor, unul dintre cele mai provocatoare seriale de pe Netflix va reveni în curând cu sezonul doi. Publicul a contribuit la asta și se pare că cifrele pe care le-a generat serialul i-a convins pe producători că povestea merită o continuare.

Netflix va produce sezonul doi din ”Sex/Life” datorită faptului că mai mult de 67 de milioane de persoane au fost cu ochii aținti pe primul sezon. Dar asta nu e tot. Cifrele astea au fost generate în primele patru săptămâni de la lansarea din 25 mai. Noul sezon va avea în distribuție aceeiași actori, pe Sarah Shahi, Mike Vogel, Adam Demos și Margaret Odette și se va filma din nou în Toronto.

Inspirat de cartea ”44 de capitole despre 4 bărbați” scrisă de BB Easton, ”Sex/Life” a fost produs de Stacy Rukeyser, Rukeyser și Jordan Hawley. ”Să creez un serial despre puterea sexualității feminine se pare că a fost pe placul multora. Multe femei din lumea întreagă s-au regăsit în această poveste și asta m-a inspirat. Sunt mai mult decât recunoscător că am oportunitatea să continui povestea cu sezonul doi”, a spus unul dintre producători.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix Romania (@netflixro)