Formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, iar de curând familia lor a devenit completă, odată cu venirea pe lume a micuței Josephine. Smiley și Gina Pistol, căci te-ai prins deja că despre ei este vorba, au dat puțin din casă și au vorbit despre începuturile relației lor, despre momentele frumoase, dar și despre primele certuri. 

Între a fi tătic full time, timpul petrecut la studio și filmări pentru proiectele de televiziune din care face parte, Smiley își găsește timp și pentru propria emisiune, pe care o are pe YouTube. Artistul a dat startul seriei ”8, 8 și ceva, fix” în primăvara acestui an, iar cel mai recent episod pe care l-a filmat este unul cu totul și cu totul special, pentru că invitată i-a fost chiar iubita lui și mama fiicei sale, Gina Pistol. Cei doi au vorbit în fața camerei despre cum a început relația lor, ce i-a făcut să se îndrăgostească unul de celălalt, dar și despre momentele mai puțin ușoare. Gina a povestit că i-a fost foarte greu să se obișnuiască cu statutul de proaspătă mămică și că, după ce a născut-o pe Josephine, plângea frecvent atunci când nu o vedea nimeni. 

#beginning. Cum s-au cunoscut Gina și Smiley? ”Îmi place ca bărbatul meu să fie indisponibil pentru restul”

Frumoasa prezentatoare a dat mai mult din casă și a povestit despre prima ceartă din cuplul lor. Smiley a supărat-o chiar la începutul relației, dar Gina a trecut peste. ”Îmi spune Andrei: <<Pe la 20:00 termin la studio>>. Știți cum sunt femeile la începutul relației. Eram spălată pe păr, nu suport părul nespălat la o femeie, cremuită toată, gomaj, piele fină, miroseam frumos, cred că toată scara blocului mirosea a mine, îmbrăcată mișto.  Se face 21:00, zic <<nu-i scriu acum să nu fiu insistentă>>. 21:30, îl întreb cum merge treaba. Zice: <<Acum mai am o strofă de făcut, o să iasă mișto>>. Îi vedeam încântarea, entuziasmul, și-am zis să nu i-l stric… 1 noaptea, eu tot așa. Mai retușam un pic machiajul. Atunci a fost prima ceartă. L-am întrebat: <<Ne mai vedem sau nu?>> Zice: <<Mai durează puțin>>, și atunci i-am zis: <<Știi ce? Caută-mă că o să-ți răspund eu>>. Chiar m-am supărat rău. Eu când mă supăr rău de tot, gata, pot să dispar din viața ta. Nu mai știu cum m-ai împăcat. Acum te cunosc, dar eram la început”, a povestit Gina în cadrul emisiunii iubitului ei.