Gina Pistol a luat-o pe Josephine și s-au mutat de acasă. Iubita și fiica lui Smiley stau acum într-un apartament, pentru că vila din Cernica unde locuiau toți trei este în renovare. Gina a povestit pe Instagram cu ce probleme se confruntă de când a fost nevoită să se mute. 

Gina și Smiley au decis că vila de la Cernica necesită câteva modificări, care să o facă mai prietenoasă pentru fetița lor, așa că au început renovările. Casa a mai avut parte de câteva modificări și înainte de venirea pe lume a lui Josephine, la începutul anului, dar se pare că nu a fost suficient, așa că acum s-a transformat din nou în șantier. Zgomotul și praful au determinat-o pe Gina să își ia fetița și să se mute, provizoriu, la bloc, până când modificările vor fi gata. 

#CoupleGoals. 10 momente în care Smiley și Gina Pistol au demonstrat că sunt suflete-pereche

E atât de aiurea să te muți pe vremea asta cu tot cu copil, cu pisică, de la casă într-un apartament micuț. Practic mi-am luat doar câteva lucruri la mine. Vă dați seama, ce să nu-i iei copilului? Că practic te gândești că ai nevoie de tot. Sperăm să le terminăm cât mai repede, să ne întoarcem la casă, că sunt pereții atât de subțiri la bloc, nici apă nu pot să beau noaptea după ce a adoarme fii-mea, că se aude tot”, a povestit Gina. 

Casa în care locuiesc cei trei la Cernica valorează în jur de 300.000 de euro, iar Smiley a cumpărat-o în urmă cu zece ani. Era locuința lui de burlac, dar când a intrat într-o relație cu Gina Pistol, aceea a devenit locuința lor de familie. Atunci când familia s-a mărit, casa a avut nevoie de modificări, pentru că Josephine trebuia să aibă camera ei. În curând, micuța va începe să meargă de-a bușilea, să se ridice în picioare, iar părinții ei au decis să mai facă niște modificări pentru ca locuința să fie potrivită pentru următoarele etape din viața lor. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)