Fiecare an începe cu vești din partea cuplului Zayn Malik și Gigi Hadid. Dacă anul 2020 s-a învârtit în jurul sarcinii, se pare că anul 2021 se învârte în jurul nunții dintre cei doi. 

La început de an, Zayn Malik a lansat albumul ”Nobody is listening”, iar fanii vigilenți au început imediat să decodeze versurile pieselor. Una dintre piesele care au ridicat semne de întrebare este ”When Love’s Around”. La un moment dat, Zayn cântă: ”But I need you in my life/ Yeah, you could be my wifе for real” ( Am nevoie de tine în viața mea/ Ai putea fi soția mea). De aici și până la câteva teorii lansate de fani a mai fost un singur pas.

Fanii cuplului Zayn și Gigi sunt de părere că artistul pregătește marele moment și că anul acesta cu siguranță vor bate clopote de nuntă pentru ei. Momentan, nici Zayn nici Gigi nu au dat de înțeles că se grăbesc să facă acest pas. Cei doi se bucură de micuța lor și se pare că viața de părinți le priește din plin. 

Anul trecut, Taylor Swift a fost cea care a dat naștere unor teorii cu privire la cuplul Gigi - Zayn.  Taylor a lansat albumul ”Evermore”, iar două dintre piese au atras atenția fanilor. ”Dorothea” și ”August” au fost variantele pe care fanii le-au luat în considerare atunci când a venit vorba de numele pe care îl are fetița lui Gigi.

”August” pentru că în luna august modelul a postat o imagine alături de descrierea ”August, așteptăm venirea pe lume a fiicei noastre.” Taylor Swift a recunoscut că prima piesa pe care a scris-o pentru noul album a fost ”Dorothea”, adică prin luna august, atunci când deja aflase că buna ei prietenă așteaptă o fetiță.