Gigi Hadid și Zayn Malik au devenit, începând de astăzi, părinți în mod oficial. Cei doi au pus capăt așteptărilor fanilor și au împărtășit vestea cea mare cu toți urmăritorii lor de pe Instagram.

Gigi și Zayn au intrat în gașca artiștilor care au devenit părinți. Cei doi sunt în culmea fericirii, iar părtași la bucuria lor sunt toți membri familiei și apropiații. După toate mesajele și felicitările, următoarea întrebare care a stat pe buzele tuturor a fost ”Care va fi numele micuței?” Chiar dacă cei doi au fost foarte rezervați cu detaliile legate de sarcină și de naștere, fanii au început să lanseze diverse teorii.

Pe Twitter, fanii început să își dea cu părerea și sunt foarte curioși să vadă care teorie este cea mai apropiată de adevăr. Odată cu nașterea micușei, Zayn și-a anunțat și lansarea noului album, ceea ce i-a făcut pe mulți să creadă că numele va fi ”ascuns” în versurile pieselor. 

”Imaginați-vă cum ar fi ca noul album al lui Zayn să poarte numele micuței”, ”Presimt că cei doi vor alege un nume frumos” sau ”De abia aștept să descopăr numele printre versuri” au fost doar câteva dintre comentariile de pe Twitter.

”Fetița noastră s-a născut sănătoasă și frumoasă. Încerc să vă spun ce simt acum, dar îmi este imposibil să transpun în cuvinte. Iubirea pe care o simt pentru această ființă este dincolo de puterea mea de a înțelege. Sunt mândru să spun că este a mea și sunt recunoscător pentru viața pe care o vom avea împreună”, a fost mesajul lui Zayn pentru micuța lui.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#better

A post shared by Zayn Malik (@zayn) on