Gigi Hadid este mămică de o săptămână jumătate și deja își satisface primele mofturi de mămică full-time. Modelul s-a afișat cu un accesoriu prețios care să îi amintească mereu de micuța ei.

Iubita lui Zayn Malik ne demonstrează încă o dată că are gusturi bune. Modelul știe că peste ceva timp va trebui să își reia activitățile, așa că nu vrea să îi ducă dorul celei mici nicio secundă. Gigi a apelat la bijutierul Jacquie Aiche care a gândit un colier special pentru ea. Jacquie a scris cuvântul ”mama” din aur și diamante, iar modelul a fost foarte încântată de rezultat. G le-a arătat bijuteria și fanilor pe Instagram stories, acolo unde a primit doar complimente pentru alegerea făcută.

Pe lângă lucrurile frumoase legate de viața de mămică, Gigi a mai împărtășit cu fanii și momente mai puțin plăcute. Iubita lui Zayn Malik a declarat se luptă din naștere cu o boală care îi afectează sistemul imunitar. Boala se numește Hashimoto și, de-a lungul timpului, corpul lui Gigi a suferit multe schimbări. Modelul a primit de multe ori critici și replici dure din partea fanilor care au acuzat-o că este mult prea slabă sau mult prea grasă.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MAMA Gigi Via IG Story

A post shared by Gigi Hadid ✨ (@gigihadid.bestqueen) on