Gigi Hadid și Zayn Malik sunt mai nerăbdători ca niciodată să facă cunoștință cu micuța lor. Nu sunt singurii care așteaptă acest lucru. Pe listă se află și bunicii micuței.

Gigi Hadid are o relație specială cu părinții ei. Modelul este foarte apropiată de mama și de tatăl ei, iar Yolanda și-a manifestat nerăbdarea de a deveni bunică încă de când a aflat că fiica ei este însărcinată. Nici Mohamed, tatăl lui Gigi nu s-a lăsat mai prejos și se pare că rolul de bunic l-a emoționat extrem de mult.

Mohamed s-a lăsat cuprins de inspirație la maximum și a compus un mesaj emoționant pentru viitoarea lui nepoată. Aceasta a ajuns viral pe Instagram, iar fanii au fost surprinși de gestul acestuia.

”Bună, micuța mea nepoată, sunt eu, iar inima mea e cât se poate de fericită. Îți doresc soarele și luna, îți doresc să fii fericită. Să știi că bunicul va fi mereu aici, o să fac orice, orice pentru tine, draga mea. Când am auzit că vei veni, am zâmbit, și o lacrimă mi-a căzut. Am plâns știind că inima mea va fi a ta întotdeauna”.