Gigi Hadid este una dintre cele mai frumoase mom to be de anul acesta. Sătulă de speculații, modelul a vrut să lămurească problema operațiilor estetice.

Gigi Hadid a făcut un live pe Instagram alături de make-up artistul Eris Parsons. Principalul subiect dezbătut au fost operațiile estetice. De-a lungul timpului, Gigi a fost acuzată de multe ori că are operații estetice, dar că nu recunoaște acest lucru.

”Sunt atât de amuzante lucrurile pe care le vezi în online. Oamenii cred că am sprâncenele mult prea arcuite. Dacă te uiți la pozele cu mine de când eram mică, vei vedea că așa le am de atunci. De asemenea, oamenii cred că am folosit fillere și din acest motiv fața mea este rotundă – așa o aveam și în copilărie.

”Pentru cei care se întreabă, nu mi-am injectat niciodată nimic în față. Sunt fericită că fiecare face ceea ce își dorește, dacă asta îi face mulțumiți și se simt confortabili cu ei înșiși. Pe mine mă sperie lucrurile astea. Vreau să fie totul în regulă, dacă ceva merge greșit? Eu mă accept așa cum sunt. Asta nu înseamnă că nu am nesiguranțe.”, a declarat Gigi.