Gigi Hadid și Zayn Malik sunt din ce în ce mai aproape de a face cunoștință cu micuța lor. Curiozitatea fanilor crește pe zi ce trece, mai ales că modelul nu a fost atât de darnic și nu a oferit multe detalii cu privire la sarcina ei.

Fanii cuplului Gigi - Zayn sunt nerăbdători să o vadă pe micuța lor, dar, până atunci, se mulțumesc cu imaginile pe care modelul le postează pe contul oficial de Instagram. Gigi a făcut și o ședință foto pentru a marca una dintre cele mai frumoase perioade din viața, dar asta nu înseamnă că nu își ține fanii la curent. Iubita lui Zayn a postat o imagine cu burtica de gravidă din cea de-a 27-a săptămână de sarcină, iar asta i-a adus 8.2 milioane de aprecieri.

În descrierea imaginilor de la ședința foto, Gigi a specificat că era însărcinată în 33 de săptămâni. La un mic calcul, fanii au aflat că Gigi și Zayn se vor întâlni cu micuța lor în toamnă. Cea care a știu de la început când va avea loc marele eveniment a fost mama lui Gigi, Yolanda Hadid care a declarat în toate interviurile că va deveni bunică în toamnă.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

from about 27 wks 🥺💙 time flew

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on