Gigi Hadid a făcut-o și p-asta! Modelul nu este la prima tangență cu lumea cinematografică, dar se pare că de data asta a mai adăugat câțiva fani la colecția deja existentă. Gi i-a luat locul lui Chrissy Teigen în producția ”Never have I ever”, iar episodul cu ea a fost unul dintre cele mai așteptate de către fanii Netflix.

Gigi Hadid i-a luat locul lui Chrissy Teigen în ”Never have I ever” și se pare că nimeni nu este prea supărat. Modelul nu apare foarte mult, ci mai mult narează pentru personajul Paxton. ”Never have I ever” a revenit de săptămâna trecută cu sezon nou, iar cei care au apucat deja să îl vadă au avut parte de multe surprize. De la personaje noi care dau totul peste cap, până la decizii care schimbă multe destine, toate sunt prezente în cele 10 episoade din noul sezon.

Add them to ”My list”. 11 filme și seriale care apar pe Netflix în perioada următoare

În timp ce Gigi bifează din ce în ce mai multe proiecte și apare peste tot pe sticlă, pe micuța Khai o ține departe de ochii curioșilor. Modelul a explicat care sunt motivele pentru care face asta și le-a transmis un mesaj tuturor celor care vânează imagini cu micuța. ”Pe măsură ce fetița noastră crește, ne dăm seama că nu mai putem să o protejăm la fel de mult cum o făceam înainte.  Vreau să știți că niciodată nu am ascuns intenționat fața lui Khai în online. Ne dorim ca ea să aleagă cum să fie expusă, fară să își facă griji că a fost percepută așa cum nu și-a dorit... Aș vrea să mulțumesc tuturor paparazzilor care au fost înțelegători încă de când le-am cerut să păstreze distanța față de mine și de Khai.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)