Gigi Hadid a declanșat un val de critici pe internet, după ce a făcut câteva declarații cu privire la conflictul din Orientul Mijlociu. Modelul de origine palestiniană a fost acuzat de anti-semitism, după ce a postat pe stories câteva păreri care o plasau în tabăra pro-Palestina. 

Conflictul dintre Israel și Palestina nu a lăsat-o indiferentă pe Gigi Hadid, care este pe jumătate palestiniană. Sângele apă nu se face, iar Gigi Hadid a pus punctul pe ”i” și a scris pe Insta stories că tot ce se întâmplă acum în Palestina este o încălcare a drepturilor omului. Imediat, modelul a primit acuzații că ar avea convingeri anti-semite. Gigi Hadid le-a răspuns în mod diplomat celor care au acuzat-o și a transmis că ea însăși condamnă anti-semitismul și că: ”Nu vreau să mai moară oameni în Israel, la fel cum nu mai vreau să moară nici în Palestina. Ce îmi doresc eu sunt drepturi egale pentru palestinieni”, a stransmis Gigi Hadid. 

Vedeta este pe jumătate palestiniană, tatăl ei fiind născut acolo. Modelul a simțit nevoia să reposteze pe feed comentariul, pentru a lămuri pe toată lumea care îi aduce acuzații privind faptul că este părtinitoare: ”Există și palestinieni evrei sau creștini, la fel cum erau și în familia musulmană a tatălui meu, atunci când s-a născut în Palestina, în 1948. Vă doresc pace tuturor!”, a conchis Gigi Hadid. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)