Gigi Hadid este mămică și încă de la aflarea veștii că va fi bunică, Yolanda Hadid a fost cea mai nerăbdătoare să își întâlnească micuța nepoată. Atât de nerăbdătoare, încât nu ține cont de regulile fiicei ei.

Modelul Victoria's Secret a devenit de puțin timp mămică, iar părinții ei sunt cei mai fericiți. Bunicii micuței au de gând să o răsfețe cât pot ei de mult și de abia așteptau să o întâlnească. Chiar dacă pandemia i-a ținut la kilometri distanță, Yolanda Hadid nu a mai rezistat și a mers în vizită la nepoțica ei. Gigi Hadid nu este de acord cu fotografierea celei mici și nici cu postarea ei în social media, dar Yolanda Hadid a decis să fie o bunică rebelă și nu s-a putut abține să nu urce pe contul ei o imagine cu fetița lui Gigi.

”Inima mea radiază de iubire datorită acestei ființe mici. Este un înger trimis către noi. Mulțumesc mami și tati că mi-ați dat ocazia de a fi bunică.”, a scris Yolanda pe Instagram.

Yolanda nu este singura care este cucerită de cea mică. Nici Gigi nu este mai departe și chiar dacă cea mică nu își dă seama ce se petrece și câtă iubire e în jurul ei, modelul deja este dependentă de fetița ei. G știe că peste ceva timp va trebui să își reia activitățile, așa că nu vrea să îi ducă dorul celei mici nicio secundă. Gigi a apelat la bijutierul Jacquie Aiche care a gândit un colier special pentru ea. Jacquie a scris cuvântul ”mama” din aur și diamante, iar modelul a fost foarte încântată de rezultat.