Kendall Jenner este renumită pentru pentru felul în care își aranjează părul. Deși are variante multiple, atunci când este pe podiumuri sau la shooting-uri, modelul optează pentru stiluri minimaliste: prinderea într-un coc sau într-o coadă lejeră

Pe cât de complex pare, pe atât de simplu e. O tipă de pe TikTok a devenit virală după ce a descoperit „trucul” la care apelează sora lui Kim Kardashian pentru a avea o coafură perfectă. Nu ai nevoie de prea multe produse, ci doar de îndemânare.

Cei care au văzut deja videoclipul nu s-au arătat prea încântați ci, din contră, au avut câteva remarci de făcut. Fanele lui Kendall au refuzat să creadă că modelul folosește produse care să îi facă părul să arate „murdar”. Totuși, trebuie să recunoaștem că rezultatul este 1:1 cu hairstyling-ul lui Kendall.

Speaking of Kendall, modelul a reușit să se facă de râs într-un mare fel. Sora lui Kim Kardashian a devenit virală peste noapte după ce a arătat lumii întregi că habar nu are să taie un castravete banal. În cel mai recent episod al show-ului de pe Hulu, Kris îi propune lui Kendall să apeleze la ajutorul bucătarului pentru a-i face un sandviș.

Modelul a refuzat-o pe mama ei și a vrut să îi arate că se poate descurca și singura. Demonstrația ei a fost un epic fail, căci se pare că fiica lui Kris Jenner a fost depășită de legumă. Pe lângă faptul că nu știa cum să o taie, Kendall a fost uimită și de faptul că acesta avea semințe.