Lidia Buble și-a dorit că de dată asta relația ei să fie una ascunsă de blițurile paparazzilor, doar că nu i-a prea reușit. Artista a fost plecată câteva zile în Ibiza, iar pozele pe care le-a postat în social media au dat de bănuit. Ei bine, Lidia nu a fost singură, ci a fost cu noul ei iubit care nu este deloc străîn de lumina reflectoarelor.

Lidia a plecat în vacanță la începutul lunii septembrie, chiar dacă nu a spus cu subiect și predicat că nu este singură, postările ei au vorbit de la sine. Artista a încercat să își țină relația ascunsă de ochii tuturor, doar că fanii au aflat deja cine este noul iubit. Este vorba despre Harlys Bercerra, un celebru actor cubanez, cunoscut din aparițiile în producțiile Netflix. Relația celor doi au fost dată de gol chiar de Harlys, care s-a pozat de stories folosind o piesă de-ale Lidiei, iar după s-au fotografiat amândoi în același loc, dar separat.

Lidia Buble nu a declarat nimic oficial și, cel mai probabil, nici nu o va face prea curând, mai ales că acum toată atenția s-a mutat spre marea premieră Asia Express. Vedetă a participat acolo alături de sora ei, Estera și a declarat de multe ori că nu și-ar fi dorit nicio secundă să plece în aventură vieții ei cu o altă persoană. Lidia și Estera au format una dintre cele mai puternice echipe din acest sezon, iar fanii vor avea ocazia să vadă o altă Lidia Buble, o Lidia care va face orice pentru a fi pe primul loc.

Până când își va asuma Bubbly relația cu subiect și predicat, uite câte comentarii hot!