Johnny Depp a trecut prin una dintre cele mai tumultoase perioade. Întreaga lui carieră a fost pusă sub semnul întrebării, asta după ce Amber Heard l-a acuzat de agresiune. În ultima vreme, Amber este cea mai cunoscută iubită a lui Johnny, dar, înainte de ea, au mai fost și alte femei celebre.

Johnny Depp se poate lăuda cu câteva relații care au scris istorie. Din păcate, nu toate au avut un final fericit, dar actorul a încercat să rămână prieten cu fostele lui partenere. Bineînțeles, acolo unde s-a putut.

Prin viața lui Johnny a trecut și cunoscuta actriță Winona Ryder care are numai cuvinte de laudă la adresa lui Depp. Cei doi s-au cunoscut în 1989, iar la scurt timp, destinul i-a adus pe platourile de filmare de la pelicula „Edward Scissorhands”. Pentru că a fost dragoste la prima vedere, Depp și-a făcut și un tatuaj pentru partenera lui. Cuplul nu a pierdut deloc timpul, iar după cinci luni s-au logodit. Din nefericire, relația lor a durat doar patru ani, însă despărțirea nu a fost deloc una cu scandal.

Acum, la mai bine de 30 de ani de la primul sărut cu Depp, Winona a vorbit despre actor într-un interviu acordat celor de la Harper’s Bazaar. 

„Pot să vorbesc doar din propria mea experiență, care a fost complet diferită de tot ceea ce s-a vorbit despre el. Nu a fost niciodată, dar niciodată așa cu mine. Nu a fost niciodată abuziv cu mine. Îl cunosc doar ca pe un tip bun, iubitor și foarte protectiv cu oamenii pe care-i iubește. Nu am fost acolo, nu știu ce s-a întâmplat. Nu fac pe nimeni mincinos. 

Spun doar că este dificil și supărător pentru mine să-mi bat capul cu asta. A fost cu mult timp în urmă, dar am fost împreună patru ani și a fost o relație importantă pentru mine.”