The drama is coming back! Selling Sunset, unul dintre cele mai populare reality show-uri de pe Netflix, revine cu sezonul al patrulea. Multe s-au întâmplat în viețile personajelor de când s-au încheiat filmările pentru sezonul trei, iar producătorii au pregătit multe surprize pentru fanii serialului. 

Dacă nu ai văzut Selling Sunset pe Netflix, e momentul să îl adaugi pe listă, cu atât mai mult cu cât luna viitoare apare sezonul al patrulea. Serialul de tip reality show s-a bucurat de foarte multă popularitate atunci când a apărut primul sezon, așa că producătorii s-au grăbit să filmeze apoi încă două sezoane. Serialul urmărește activitatea unei agenții imobiliare de lux din Hollywood, deținută de doi frați gemeni. Proprietarii și agentele angajate fac tranzacții cu locuințe de zeci de milioane de dolari, așa că invidia, răutățile și drama sunt la ordinea zilei. 

E oficial: acesta este cel mai vizionat serial de pe Netflix. 111 milioane de oameni i-au dat play în prima lună

Sezonul al patrulea a fost filmat în pandemie și urmează să apară pe Netflix pe 24 noiembrie, iar fanii vor avea multe de văzut, mai ales că a trecut mult timp între acțiunea din sezonul trei și ce se întâmplă în următorul. Finalul i-a lăsat pe fani cu sufletul la gură, pentru că una dintre fete, Chrishell, trecea printr-un divorț. Între timp, ea s-a combinat cu unul dintre gemenii care dețin compania, după cum au văzut cei care o urmăresc pe Instagram sau citesc presa tabloidă din State. Maya a mai făcut un copil, Christine Quinn a devenit și ea mămică anul acesta, după ce în sezonul trei s-a căsătorit, iar Heather a ajuns și ea în fața altarului chiar zilele trecute. 

În plus, două noi agente se alătură echipei, pentru ca povestea să fie și mai picantă: Vanessa Villela, o fostă actriță de telenovele care s-a reprofilat în agentă imobiliară, și Emma Hernan, o antreprenoare care se cunoaște cu o parte dintre fete sunt noile personaje din serial. Pe de altă parte, Davina Potraz a părăsit între timp compania și a plecat la concurență, dar va apărea în cel mai nou sezon, pentru că încă lucra pentru The Oppenheim Group anul trecut, atunci când au avut loc filmările.