Victoria Beckham nu e tocmai cea mai diplomată persoană atunci când vine vorba despre cadourile care nu îi plac. Vedeta a primit în dar o pereche de încălțări din colecția lui Justin Bieber și a spus că mai degrabă moare decât să poarte așa ceva. 

Justin Bieber e foarte mândru de modelul de Crocs pe care l-a scos recent pe piață, sub eticheta Drew House, brand-ul lui de fashion. Artistul a trimis câteva perechi unor personaje cu greutate din industria modei, iar pe lista lui de cadouri de PR a fost și Victoria Beckham. O decizie cam neinspirată, ar spune unii, având în vedere că diva poartă tocuri chiar și atunci când iese să ducă gunoiul. Diva nu s-a abținut și a spus pe stories ce gândește despre cadou și despre Crocși, în general: ”Multă lume m-a întrebat ce am de gând să port după ce se termină lockdown-ul... ce ziceți de sugestia lui Justin Bieber? Ok, e foarte drăguț din partea lui Justin că s-a gândit să îmi trimită o pereche de Crocs. Nu am purtat niciodată așa ceva. Recunosc că m-a amuzat, dar gestul contează”, a transmis soția lui David Beckham, după care a făcut un poll pe Instagram în care și-a întrebat urmăritorii dacă să poarte sau nu perechea de Crocs primită de la Bieber. 

Justin Bieber și-a pus internetul în cap. Artistul e acuzat de furt de identitate culturală

Voturile pentru un ”Nu” categoric au venit de la 57% dintre cei care au răspuns la sondaj, așa că Victoria a luat decizia. Atunci când a postat rezultatul sondajului, vedeta a scris pe story: ”Ei bine, a fost aproape! Cred că mai degrabă aș muri decât să port așa ceva, dar în orice caz, mulțumesc, Justin Bieber”. 

Apropo, așa arată modelul pe care Justin Bieber i l-a trimis Victoriei:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by drew house (@drewhouse)