Incendiul de vegetație din California a forțat zeci de mii de oameni să-și părăsească locuințele și să fugă din calea flăcărilor. Pompierii de luptă de câteva zile cu focul, dar multe case au fost mistuite de flăcări, în ciuda eforturilor lor.

Printre cei cu locuințele afectate se numără și celebrități. Casa lui Gerard Butler din Malibu a ars complet.

Potrivit autorităților 150 de locuințe au ars complet. Și casa cântărețului Robin Thicke s-a făcut scrum în incendiu. 

Și reședința lui Caitlyn Jenner, tatăl surorilor Kardashian - Jenner a ars, în timp ce Khloe Kardashian și Kim Kardashian au fost nevoite să-și părăsească de urgență casele înainte de weekend. Kendall și Kylie speră ca locuințele lor să fie ocolite de flăcări și au plecat și ele din zonă.

Lady Gaga a fugit din calea flăcărilor vineri și a postat un mesaj emoționant pe Twitter, în care a transmis că se gândește la cei care au rămas fără casă și se roagă pentru ei. 

 

Orlando Bloom a postat o poză cu strada pe care locuiește și cu casele cuprinse de flăcări.

TMZ scrie că platoul de filmare al serialului West World a ars aproape în întregime. Este vorba despre locul în care se filmau secvențele care aveau loc în parcul de aventură. 

Jessica Simpson și familia ei au evacuat locuința din Los Angeles vineri și speră să se poată întoarce acasă cât mai curând.