Harry Styles s-a întors în locul în care îi place atât de mult și anume, scena. Artistul are concert după concert, iar atmosfera este una incendiară. De când a dat startul spectacolelor, aproape că nu este zi în care feed-ul de TikTok să nu aibă filmulețe cu el.

Harry Styles este un artist complet. Concertele lui sunt adevărate spectacole care au în spate concepte și idei ce-i aparțin în totalitate. În ultima perioadă, Harry a primit un microfon wireless, ceea ce înseamnă că are și mai mult spațiu de manifestare. La fiecare spectacol în parte, Harry are alte momente cu care îi acaparează pe fani, iar cel mai recent show din Hamburg i-a dat pe toți pe spate.

Harry Styles a fost rugat să anunțe sexul bebelușului unui cuplu prezent în mulțime. „It’s a girl” a fost replica care a animat mulțimea. Artistul se emoționează la astfel de momente și nu este pentru prima dată când face un asemenea anunț.

@rusmairi_28 #LOT #harrystyles #greenscreen #harries ♬ sonido original – rusmairi_ Tomlinsonstyles

Recent, în Manchester, Harry s-a oprit din cântat și a început să își caute profesoara în mulțime. Artistul a apelat și la ajutorul publicului, așa că misiunea lui s-a încheiat destul de repede, dar și cu succes.

„Mi-ar plăcea să încerc să găsesc pe cineva în public. Așa că vă rog să faceți liniște, în timp ce eu încerc să localizez persoana asta, dacă vreți să mă ajutați. Prima mea învățătoare este aici. Numele ei este doamna Vernon și cred că se află în mulțime. 

Ce mai faceți? Am auzit că vreți să vă pensionați. Vreau să vă mulțumesc pentru modul în care m-ați ajutat în acei ani de formare. Vă mulțumesc mult. Înseamnă mult pentru mine faptul că sunteți aici în seara asta.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @harrystyles