G-Eazy trece prin cea mai tristă perioadă din viața lui. Artistul și-a pierdut recent mama și a făcut anunțul pe Instagram, acolo unde fanii l-au asigurat că are parte de toată susținerea lor.

G-Eazy și mama sa, Suzanne Olmsted au avut o relație specială. Aceasta a fost mereu alături de rapper și l-a susținut în tot ceea ce și-a dorit să facă. Suzanne a fost prima persoană care a crezut în talentul lui G și l-a îndemnat să meargă pe drumul către muzică. Acum că aceasta s-a stins din viață, în inima rapperului a rămas un gol imens și a simțit să își exprime sentimentele pe Instagram, în fața fanilor.

„Te iubesc atât de mult. Șocul nu mă lasă să accept că nu te voi mai putea ține în brațe. Regina mea, eroina mea, totul meu... mama mea. Nu mă pot opri din plâns. Mă doare totul. Nu există pe lumea asta loc mai sigur decât în brațele tale. Durerea este imensă. Se spune că opusul dependenței este conexiunea, iar acum m-am simțit mai apropiat de tine ca niciodată. M-ai iubit pe mine și pe fratele meu mai mult decât te-ai iubit pe tine. Suntem norocoși că ne avem pe altul. Inimile noastre sunt îndurerate, dar recunoscătoare pentru tot ce ai făcut pentru noi. Te iubim, mama!”, au fost câteva dintre cuvintele lui G-Eazy.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by G-Eazy (@g_eazy)