La câteva zile după ce internetul "s-a aprins" la vestea că G-Eazy a uitat-o deja pe Halsey și s-a combinat cu o altă artistă celebră, cântărețul a ținut să lămurească situația. G-Eazy susține că el și Demi Lovato sunt „doar prieteni”.

Să îl credem? Adevărul e că cei de la US Weekly au postat niște fotografii în care Demi Lovato se ține de mână cu un tip, dar nu i se vede fața. Cei doi au fost fotografiați în timp ce plecau dintr-un club din Hollywood, unde au petrecut seara împreună. Internauții au luat la puricat fotografia și au ajuns la concluzia că n-ar fi G-Eazy, pentru că el e mai înalt.

Oricum ar fi, rapperul american, care s-a despărțit recent de Halsey, nu a negat că ar fi el în fotografii, dar a ținut să precizeze că el și Demi sunt "doar prieteni". „Dai la schimb anonimatul pentru faimă. Trebuie să-ți amintești mereu cât ești de norocos că ai privilegiul de a fi mereu în atenția publicului și trebuie să înțelegi că unele lucruri vin la pachet cu acest succes”, a mai declarat G-Eazy.