G-Eazy a pledat vinovat după ce a fost arestat joi, în Suedia, iar acum este liber. Judecătorii Tribunalului din Stockholm l-au acuzat de violență, după ce a agresat un agent de pază și s-a opus arestării, dar și pentru posesie de droguri, după ce polițiștii au găsit asupra sa câteva grame de cocaină.

Artistul a fost condamnat "de probă" și a fost amendat cu 80.000 de coroane (aprox. 9.000 de dolari). De asemenea, e obligat să-i plătească gardianului pe care l-a atacat alte 6,500 de coroane suedeze (echivalentul a $810).

La câteva zile după incident, G-Eazy a scris un mesaj extrem de sincer pe Instagram: "Recunoscător și binecuvântat să fiu liber și sigur. Mă bucur să fiu la Copenhaga în seara asta, făcând ceea ce îmi place cel mai mult. Jenat și rușinat, sunt cuvintele care descriu cel mai bine acest incident, dar mai presus de toate sunt al naibii de recunoscător că m-au lăsat liber. A fost cea mai nebună experiență a vieții mele. O noapte groaznică, plină de ghinion și câteva decizii proaste, dar așa cum am spus sunt recunoscător să fiu un om liber, înapoi în turneu pentru fani. Vă mulțumesc tuturor celor care m-ați susținut în această călătorie, vă apreciez mai mult decât veți ști vreodată. Cu dragoste."