La fel ca și în viață, pe Netflix lucrurile sunt imprevizibile. Platforma realizează constant topuri cu cele mai vizualizate seriale. Dacă până acum premiantul cu coroniță a fost Squid Game, ei bine, acesta a fost detronat. O altă producție Netflix este pe primul loc, iar unii fani spun că asta era de așteptat.

Squid Game a înnebunit o planetă întreagă. Serialul a întercut așteptările tuturor și putem spune că Netflix a simțit succesul. Producătorul Squid Game a lucrat la scenariu încă de acum 10 ani, dar Netflix a simțit că 2021 este momentul oportun pentru lansarea pe platformă. Încă din primele ore, Squid Game a adunat cifre record și a stat pe prima poziție în topul celor mai vizionate seriale timp de aproape o lună. Serialul sud-coreean s-a bucurat destul de succes, așa că un altul i-a luat locul.

Save them! Șase seriale la care te poți uita dacă ai terminat Squid Game

Ce serial este cel mai vizionat la momentul actual? ”YOU” a ajuns pe primul loc în top cu cel mai recent sezon care s-a lansat vineri. Sezonul 3 îl aduce în prim plan pe Joe care acum este familist și care dă semne că vrea să se schimbe. oe și Love Quinn se muta în Madre Linda, o suburbie liniștită pe care cei doi reușesc să o destabilizeze cu intențiile lor. Așa cum era de așteptat, atât Joe, cât și iubita lui, Love Quinn nu se cumințesc și încearcă pe tot parcursul sezonului să își steargă urmele în crimele pe care le comit. 

To be continued. You a anunțat deja sezonul 4. Când se va lansa și ce se întâmplă cu persoanajele?

Având în vedere cât de bine a prins sezonul 3, nu este de mirare că producătorii au început deja filmările la sezonul 4. Acesta promite să fie mult mai bun decât sezoanele anterioare și, cu siguranță, va aduce în fața fanilor situații neprevăzute.