Chrissy Teigen, soția lui John Legend continuă să își uimească fanii. Fostul model Victoria's Secret are steaua ei norocoasă și se pare că cea mai mare dorință a ei din online a devenit realitate.

Chrissy Teigen debordează de sinceritate, iar asta a costat-o destul de mult. În 2017, soția lui John Legend a primit block pe Twitter de la Donald Trump în urma unui mesaj pe care l-a postat în online. Trump a postat o un mesaj în care se auto-aprecia pentru ceea ce a făcut pentru poporul lui, iar Chrissy, iritată de minciunile lui Trump, a postat simplu și concis ”Lol, nimeni nu te iubește”. De aici și până la block-ul care a durat 4 ani a mai fost un singur pas.

Acum, de când Joe Biden este la conducerea Americii, Chrissy a sperat la schimbări în online și se pare că asta s-a și întâmplat. Teigen a postat în online următoarea rugăminte: ”Bună, Joe Biden. Am fost blocată de fostul președinte timp de 4 ani. Poți primi follow acum, te rog?” Zis și făcut. Joe Biden urmărește pe Twitter doar 11 persoane, dintre care 10 din administrația prezidențială și pe Chrissy Teigen.

Așa te vrem, Chrissy!