Fără doar și poate, Dorian Popa a creat în jurul numelui său un brand puternic. Vloggerul știe cum stă treaba cu afacerile, așa că profită din plin cât timp mai este pe val. Cum sezonul sărbătorilor de iarnă se apropie cu pași repezi, lui Dorian i-a venit o nouă idee de afaceri și, cu siguranță, va fi una pe placul fetelor.

Dacă aveai impresia că le-ai văzut pe toate la Dorian Popa, ești departe de adevăr. Vloggerul și-a pus pe picioare propriul merch care se vinde ca pâinea caldă, iar după o lună în care a avut expuse produsele într-un mall din Capitală, Dorian a decis că mereu este loc de mai mult. Așa că după ce a lansat rechizite, haine, jocuri, decorațiuni de Crăciun și nu numai, Dorian se pregătește pentru cea mai mare lansare din viața lui.

Stăpânul lui Cheluțu are propria jucărie în dimensiune reală și se va lansa în luna decembrie. Unde mai pui că este și ”dezbrăcabilă”. Dorian este foarte entuziasmat, așa că nu a mai avut răbdare și le-a arătat deja fanilor de Instagram ”jucărica Dorian”. Urmăritorii lui Dorian s-au activat foarte repede, iar secțiune de comentarii s-au umplut instant de replici amuzante.

Acum câteva luni, Dorian și-a îngrijorat fanii atunci când a ajuns de urgență pe masa de operație a medicilor. Vloggerul nu a ajuns acolo pentru a-și face mici îmbunătățiri, așa cum și-a obișnuit fanii, ci pentru a scăpa de o problemă care îi dă mari bătai de cap. Dorian a avut o intervenție de deviație de sept, iar o perioadă a lipsit din online pentru că a luat o mică pauză pentru a se recupera. Chiar dacă a fost pe masa de operații, Dorian nu a uitat nici de fanii de pe Instagram pe care i-a ținut la curent cu tot procesul.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dorian Popa (@eusuntdorian)