Viața de părinte nu este deloc ușoară, iar Nicole și-a asumat asta de la început. Artista se apropie cu pași repezi de momentul în care o va aduce pe lume pe micuța Anastasia, iar lucrurile încep să fie din ce în ce mai agitate.

Artista a spus cu fiecare ocazie pe care a avut-o că este o norocoasă că are o astfel de sarcină lipsită de probleme si de pofte, iar faptul că cea mică are toate șansele să se nască chiar de ziua ei, este cel mai frumos cadou pe care putea să-l primească Nicole vreodată. Cireșica are multe de învățat despre viața de mamică, dar un lucru știe sigur. În ceea ce o privește pe fetița ei, Nicole nu are de gând să o arate în social media, cel puțin nu în primele luni. Artista și-a liniștit fanii și i-a asigurat ca vor fi printre primii care vor afla de venirea pe lume a micuței Anastasia, dar vor trebui să se mulțumească cu o poză cu piciorușul sau mânuța. ”Simt că e mai bine să crească puțin. Nu îmi place ideea să o afișez încă din prima zi de viață”

Nicole a încercat să le prezinte fanilor și partea mai puțin plăcută din etapa sarcinii. ”Am niște cearcăne de toată frumusețea pentru că nu prea mai dorm noaptea. Adorm foarte greu și dacă mă trezesc peste noapte, iar adorm foarte greu și…s-a dus somnul ăla frumos și lin pe care îl aveam înainte și cred că pentru mult timp de acum încolo”, a mărturisit Nicole Cherry pe pagina ei de Instagram.

Tot pe Instagram, Cireșica a vorbit și despre momentul în care va avea loc marele eveniment din viața ei. Artista își dorește din suflet ca la anul să se căsătorească cu Florin și, de ce nu, să aibă petrecere dublă.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)