Nicole Cherry trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Puștoaica care a rupt topurile cu piesa ”Memories” a anunțat la începutul lunii iunie că va devenit mămică pentru prima dată. 

Nicole și iubitul ei, Florin se pregătesc intens pentru cel mai important rol din viața lor, cel de părinți. Cei doi și-au anunțat fanii că vor avea o fetiță, iar emoțiile lor, dar și cele ale apropiaților sunt mereu la cote maxime. Chiar dacă sarcina ei este destul de avansată, Nicole este foarte activă pe social media și nu numai. Cireșica a mers alături de modelele ei la o prezentare de modă a colecției Ylla, semn că burtica nu o încetinește din activitățile ei.

Bride to be. Nicole Cherry își alege rochia de mireasă? Imaginile de pe Instagram vorbesc de la sine

Fanii lui Nicole au o mulțime de întrebări pentru artistă, iar una dintre cele mai întâlnite este cea legată de kilogramele acumulate în timpul sarcinii. Nicole nu se ferește să răspundă la astfel de curiozități, așa că cei care au participat recent la sesiunea de Q&A de pe Instagramul ei au aflat că artista s-a îngrășat până acum doar 4 kilograme. Ce-i drept, Nicole este într-o formă de zile mari, iar sarcina nu a împiedicat-o deloc să poarte ținute sexy sau să se afișeze în costume de baie.