Justin Bieber și soția lui, Hailey fac ece fac și ajung din nou în atenția fanilor. Cei doi se bucură de zilele libere și de vacanță, dar un detaliu postat de Biebs a dat peste cap tot Instagramul.

În ultima vreme, Justin Bieber a spamat Instagramul cu imagini din vacanță, iar Hailey este nelipsită. Artistul și soția lui sunt de nedespărțit, iar după episodul în care videoclipul în care Justin țipa la Hailey a devenit viral, acum un alt subiect îi macină pe fani. În descrierea unei imagini de pe Instagram, Justin a scris ”mom & dad”, iar fanii cred că acesta este primul indiciu despre sarcina lui Hailey. 

The truth behind. A țipat sau nu Justin Bieber la Hailey în public? Uite ce a declarat un martor!

Justin și Hailey au primit multe întrebări despre momentul în care vor deveni părinți și mereu au vorbit deschis despre acest subiect. Cei doi s-au pozat în trecut cu sora vitregă a lui Justin, iar atunci urmăritorii lor i-au încurajat să devină părinți, spunându-le că li se potrivește de minune această ipostază. Dacă Justin este topit după copii, nici Hailey nu se lasă mai prejos. Aceasta este foarte bună prietenă cu Kendall și surorile ei, iar Stormi a fost mereu slăbiciunea ei. 

Până când familia Bieber ne va da vestea cea mare, lăsăm pozele astea aici!